Contact

Aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență? Indiferent dacă sunteți curios despre unul dintre produsele noastre, aveți nevoie de ajutor pentru plasarea unei comenzi sau doriți să aflați mai multe despre politicile noastre, nu ezitați să ne contactați. La HeySofa, credem în furnizarea nu numai de produse excepționale, ci și de o experiență superioară pentru clienți. Și o mare parte a acestei experiențe este angajamentul nostru de a oferi un sprijin remarcabil.

Echipa noastră amabilă și experimentată de servicii pentru clienți este disponibilă pentru a vă ajuta să vă ghidați prin călătoria dvs. HeySofa. De la răspunsul la întrebări legate de produse, asistență cu opțiunile de plată și livrare, până la sprijinirea dvs. în cazul improbabil al unei retururi, suntem aici pentru a ne asigura că fiecare parte a interacțiunii dvs. cu noi este cât se poate de fluidă și plăcută.

Pentru a vă servi mai bine, vă oferim mai multe moduri de a ne contacta. Puteți alege să ne contactați prin Messenger, WhatsApp sau e-mail. Indiferent de metoda ta de comunicare preferată, fii sigur că vei fi întâlnit cu același nivel de dedicare și expertiză.

Și nu uitați, suntem aici pentru a vă ajuta în toate modurile posibile pentru a vă asigura că găsiți piesa de mobilier perfectă pentru casa dvs. Suntem aici pentru a vă oferi sfaturi, pentru a vă răspunde la întrebări și pentru a vă asigura că aveți încredere în achiziția dvs. La urma urmei, satisfacția ta este scopul nostru final.

Asistența noastră pentru clienți este disponibilă de luni până vineri, între orele 9:00 și 17:00. Aceste ore sunt dedicate exclusiv pentru a vă ajuta cu orice aveți nevoie. Apreciem timpul dvs. și ne propunem să răspundem la toate întrebările în aceeași zi. Credem că serviciul prompt și eficient este la fel de important ca și calitatea mobilierului nostru.

Amintiți-vă, nicio întrebare nu este prea mică sau lipsită de importanță. Dacă ai ceva în minte, vrem să auzim de la tine. Feedback-ul dumneavoastră ne ajută să ne îmbunătățim continuu și să oferim un serviciu și mai bun. Așa că, luați legătura, hai să avem o conversație. Abia așteptăm să te ajutăm în călătoria ta spre găsirea piesei de mobilier perfecte la HeySofa.

Formular de contact

Aveti vreo intrebare?