Livrare

La HeySofa, suntem foarte mândri să asigurăm o experiență de cumpărături perfectă pentru toți clienții noștri, chiar de la plasarea comenzii până la livrare.

În prezent, oferim livrare gratuită pentru toate comenzile care depășesc 1000 de lei în toată România, ca parte a angajamentului nostru de a oferi servicii de neegalat clienților noștri valoroși. Aceasta înseamnă că poți să răsfoiești, să selectezi și să primești piesele de mobilier dorite fără a fi nevoie să-ți faci griji cu privire la costurile suplimentare de transport dacă achiziția totală depășește pragul de 1000 de lei.

Pentru comenzile sub 1000 lei se aplica o taxa nominala de livrare de 50 lei. În timp ce această taxă ne ajută să menținem standardele înalte ale serviciului de livrare, ne străduim continuu să minimizăm costurile și să livrăm achizițiile dvs. în modul cel mai rentabil și eficient.

Vă rugăm să rețineți că serviciul nostru de livrare nu include în prezent un serviciu de transport în locuință. Articolele de mobilier vor fi livrate la intrarea in casa sau cladirea dumneavoastra. Credem că vă oferim libertatea de a vă aranja mobilierul așa cum credeți de cuviință, iar acest lucru ne permite, de asemenea, să asigurăm un proces de livrare mai rapid și mai eficient.

Ne străduim să oferim termene de livrare exacte pentru toate produsele noastre. Termenele de livrare enumerate pe site-ul nostru sunt preliminare și furnizate pentru a vă oferi un interval de timp estimat pentru sosirea mobilierului dumneavoastră. Înțelegem importanța punctualității și ne străduim să vă ținem la curent cu orice modificare a programelor de livrare.

Promoție limitată
In prezent oferim livrare gratuita la toate comenzile de peste 200 lei in toata Romania. Pentru comenzile sub 200 lei se aplica o taxa nominala de livrare de 20 lei.