Despre noi

HeySofa este condus de o misiune simplă, dar puternică - de a face mobilierul modern și elegant accesibil și accesibil pentru fiecare casă. Credem că toată lumea ar trebui să-și poată crea spațiul de locuit de vis fără a sparge banca.

Angajamentul nostru față de satisfacția dumneavoastră se extinde dincolo de a oferi o selecție extinsă de mobilier de înaltă calitate. Înțelegem că efectuarea de achiziții online poate fi uneori descurajantă. De aceea, ne-am proiectat procesul de cumpărare pentru a fi cât mai lipsit de riscuri și confortabil.

Cu HeySofa, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la plățile anticipate. Puteți alege să plătiți la livrarea articolului ales - fie cu numerar, fie cu card de credit - chiar la ușa dumneavoastră. Acest lucru vă asigură că ați văzut și că sunteți mulțumit de achiziția dvs. înainte de a plăti.

De asemenea, oferim o politică de returnare fără probleme, permițându-vă să returnați gratuit orice articol de care nu sunteți complet mulțumit. Scopul nostru este să vă facem experiența de cumpărături cât mai fluidă și satisfăcătoare, motiv pentru care am făcut ca returnarea articolelor să fie simplă și fără costuri.

Ai întrebări? Ai nevoie de ajutor? Nu ezitați să ne contactați. Echipa noastră prietenoasă de asistență pentru clienți este disponibilă pentru a vă sprijini prin Messenger, WhatsApp sau e-mail. Suntem aici pentru a vă ajuta în orice mod posibil pentru a ne asigura că găsiți piesa de mobilier perfectă pentru casa dumneavoastră.

Deci, mergeți înainte! Începeți să explorați gama noastră și lăsați-vă creativitatea să vă ghideze. Găsiți piesa care vă vorbește și adaugă acea notă de stil casei dvs. pe care o căutați. Mult noroc în găsirea următoarei piese de mobilier preferate astăzi cu HeySofa!