Plată

Recunoaștem că flexibilitatea este esențială atunci când vine vorba de efectuarea plăților pentru achizițiile dvs. De aceea, am creat o gamă de opțiuni de plată concepute pentru a se potrivi preferințelor dvs., permițându-vă să faceți cumpărături fără riscuri și cu deplină liniște sufletească.

 • Ramburs la livrare: una dintre cele mai simple și mai populare metode de plată este ramburs la livrare. Dacă preferați modul tradițional de a finaliza o tranzacție, puteți plăti în numerar odată ce mobila a ajuns la ușa dumneavoastră. Această metodă vă asigură că puteți verifica temeinic produsele înainte de a finaliza plata, oferindu-vă un strat suplimentar de confort și încredere.
 • Transfer bancar: Dacă doriți să decontați plata chiar înainte de livrare, vă oferim opțiunea de a efectua un transfer bancar. Acest lucru vă permite să plătiți la convenție, oricând și oriunde. Detaliile contului nostru bancar vor fi furnizate la confirmarea comenzii. Vă rugăm să nu uitați să includeți numărul comenzii ca referință în transferul bancar, astfel încât să putem lega cu ușurință plata la comanda dvs.
 • Plata în rate online prin TBI Bank: Cumperi acum, plătești mai tarziu, prin TBI Bank.
  Alături de TBI am implementat un sistem de plată în rate 100% online, care se poate accesa direct de pe site-ul nostru, fără drumuri la bancă și fară card de credit.
  Pașii sunt simpli:
  1. Selectezi ca Metodă de plată în rate prin TBI, și finalizezi comanda.
  2. Vei fi redirecționat în pagina TBI (te rugăm să aștepti câteva momente pană se realizează transferul).
  3. Vei avea posibilitatea să alegi numărul de rate și valoarea lunară dorită.
  4. Te identifici la distantă pe baza cărții de identitate în original.
  5. Semnezi electronic documentele printr-un cod primit prin SMS (este nevoie sa deții o sursă de venit inregistrată la ANAF de minim 3 luni).
  6. După aprobare, noi iți livrăm comanda, imediat ce acesta va ajunge în depozitul nostru.

Gama noastră diversă de termeni de plată vă asigură că puteți alege metoda care se potrivește cel mai bine confortului și confortului dumneavoastră. Prioritizăm liniștea dumneavoastră sufletească și ne propunem să vă facem experiența de cumpărături cu noi cât mai plăcută posibil. Cu aceste opțiuni de plată, puteți cumpăra cu încredere piesele de mobilier preferate, știind că tranzacția este sigură și fără riscuri.