Retur

Înțelegem că circumstanțele se pot schimba și, uneori, ați putea decide că o piesă de mobilier nu se potrivește nevoilor sau decorului dumneavoastră atât de perfect pe cât ați crezut la început. Dorim să fiți complet mulțumit de achiziția dvs. și de aceea facem returnări simple și fără probleme.

Dacă doriți să returnați un articol, vă rugăm să luați legătura cu echipa noastră de servicii pentru clienți. Echipa noastră dedicată este disponibilă pentru a vă ajuta în fiecare pas al procesului de returnare. Suntem aici pentru a vă ajuta, iar satisfacția dumneavoastră este prioritatea noastră.

Suntem încântați să oferim returnări gratuite pentru toate articolele. Aceasta înseamnă că nu veți fi taxat pentru trimiterea unui articol înapoi la noi. Înțelegem că retururile sunt adesea o parte neplanificată a experienței dvs. de cumpărături, așa că am luat măsuri pentru a ne asigura că acest proces este cât mai rentabil și fără stres posibil pentru dvs.

Vă rugăm să rețineți că procesul de returnare poate necesita ceva timp suplimentar. Odată ce am fost informați cu privire la dorința dvs. de a returna un articol, vom aranja să ridicăm produsul de acasă. Acesta va fi apoi returnat la unitatea noastră centrală din București pentru o inspecție amănunțită și pentru procesarea rambursării.

Deși ne propunem întotdeauna să grăbim acest proces cât mai repede posibil, vă rugăm să înțelegeți că ar putea dura zile lucrătoare suplimentare pentru a finaliza. Fiți siguri că echipa noastră va lucra cu sârguință pentru a se asigura că returnarea și rambursarea dvs. sunt procesate în termen de 10 zile lucrătoare. Înțelegem importanța unui serviciu prompt și ne angajăm să ne asigurăm că sunteți informat și mulțumit la fiecare pas.

Vă mulțumim că ați cumpărat de la noi. Apreciem încrederea dumneavoastră și ne străduim să vă oferim o experiență de cumpărături de neegalat.